Let op: piercing kan alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag

Hi ik ben Fleur!

Ik ben de piercer bij The 13th Floor in Utrecht. Ik heb de opleiding piercer gevolgd bij Jolange opleidingen en hier heb ik ook mijn certificaat behaald. Zelf ben ik altijd super enthousiast en leergierig, dus als er nieuwe technieken zijn voor piercen ben ik er snel bij. Ik heb altijd wel een beetje mijn eigen stijl gehad en dat blijf ik altijd doen, ik sta vaak open voor dingen en ben zelf ook een open boek. Bij mij staat hygiëne, kwaliteit, professionaliteit en vrolijkheid voorop. Dus voor elke klant wordt rustig de tijd genomen, als je twijfelt kan ik je advies geven wat juist wel of niet te doen. Elke klant wordt dus met zorg, aandacht en respect behandeld. Zelf heb ik ook een aantal piercings dus ik weet hoe sommigen zich voelen en hoe het helingsproces zal zijn. (heb er nu 10 maar wil er zeker meer in de toekomst).

Wil je een piercing bij mij komen laten zetten? Neem dan contact op. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Hoe ga ik te werk?

Voordat we überhaupt beginnen met piercen moeten er een aantal dingen gebeuren. Je krijg van mij een formulier waar de risico’s in staan van het zetten van een piercing. Lees deze goed door. Daarna moet je een toestemmingsformulier ondertekenen daarin staat of het je allemaal begrepen hebt en toestemming geeft. (14 tot en met 16 jaar met ouderlijk toestemming, 17 jaar of ouder zelfstandig).

Als alles naar waarheid is ingevuld gaan we naar de behandelruimte. Hier gaan we bespreken op welke plek je de piercing wilt hebben en gaan we aan het werk. We nemen rustig de tijd, als je wilt dat ik alles stap voor stap ga uitleggen dan is dat mogelijk. Tijdens het piercen zijn alleen de piercer en de klant in de behandelruimte, geen vrienden of familie. De reden? Meerdere mensen in de ruimte kan zorgen voor afleiding van de klant en of piercer. Wil je dit alsnog wel? Overleg met de piercer. Na het zetten van de piercing krijg je van mij een formulier met de nazorg instructies, lees deze ook goed door! De piercer neemt deze met jou ook nog door om te kijken of je alles goed begrepen hebt.

Je mag al een vervolg afspraak maken om er een nieuw sieraad in te laten zetten, dit gebeurt pas als de piercing helemaal geheeld is. Gebeurt er iets met je piercing of je hebt vragen dan mag je altijd terug komen en dan ga ik kijken of ik jou kan helpen of dat ik je door moet sturen naar de dokter. (alle formulieren staan ook op de website die kun je zo downloaden en bekijken)

Met welke materialen werk ik?

Tijdens het piercen werk ik met disposable materialen, dit betekent dat ze na eenmalig gebruik worden weggegooid. Het sieraad dat gebruikt wordt met een nieuwe piercing is van titanium. (dit is namelijk nikkelvrij).

Portfolio

No items found.