Soorten Japanse tattoo's

Er zijn veel verschillende soorten Japanse tattoo's, ook wel "irezumi" genoemd. Sommige populaire onderwerpen voor Japanse tattoo's zijn:

  • Mythische wezens en folklore: dit kan bijvoorbeeld draken, kraaien, tijgers en andere dieren zijn die een belangrijke rol spelen in de Japanse mythologie.
  • Krijgers en samoerais: de samoerais waren de Japanse krijgersklasse en hun symbolen en wapens komen vaak voor in Japanse tattoo's.
  • Bloomende bloemen: bloemen zoals sakura (kersenbloesem) en chrysanten zijn populaire motieven in Japanse tattoo's vanwege hun symbolische betekenis.
  • Geisha's en kabuki-artiesten: geisha's zijn traditionele Japanse entertainers en kabuki is een vorm van traditioneel Japanse theater. Beide zijn populair als onderwerp voor tattoo's.
  • Landschappen en natuur: Japanse landschappen en natuur, zoals bergtoppen, watervallen en rivieren, zijn vaak afgebeeld in tattoo's.

Als je op zoek bent naar een Japanse tattoo in de stad Utrecht, zou ik aanraden om online te zoeken naar tattoo shops of tattoo artiesten die gespecialiseerd zijn in Japanse tattoo's. Er zijn waarschijnlijk verschillende opties in de stad Utrecht, dus het kan nuttig zijn om verschillende shops te vergelijken en te kijken naar de stijl van de artiesten en hun vorige werk. Het is ook aan te raden om reviews te lezen en eventueel een afspraak te maken om meer te weten te komen over de shop en de artiesten voordat je een tattoo laat zetten. Het is belangrijk om te kiezen voor een professionele en ervaren tattoo artiest om ervoor te zorgen dat je tattoo van hoge kwaliteit is en dat de hygiëne op orde is.

Veelgestelde vragen

Doet het zetten van tatoeage pijn?

Hoe duur is een tattoo?

Hoe lang duurt het zetten van een tattoo?

Hoe lang moet de folie op de tatoeage blijven zitten na het zetten?

Contactformulier

Bedankt voor het versturen, wij proberen binnen 24 uur te reageren.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Openingstijden

Maandag (alleen op afspraak)

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag zijn walk-ins welkom.