Piercings Utrecht

Piercings zijn een populaire manier om je persoonlijke stijl en individualiteit uit te drukken. Of je nu kiest voor een eenvoudige oorbel of een gedurfde gezichtspiercing, het toevoegen van een piercing kan echt een statement maken!

Als je overweegt om een piercing te laten zetten, zijn er een aantal belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden.

Ten eerste moet je de juiste locatie kiezen. Afhankelijk van je persoonlijke stijl en de kleding die je draagt, kan de locatie van je piercing een groot verschil maken in hoe het eruit ziet en hoe comfortabel het is om te dragen. Bijvoorbeeld voor mensen die een bril dragen kan het oncomfortabel zijn om een wenkbrauw piercing te nemen. En zo heb je meerdere dingen waar je over na moet denken. Je kan en mag de piercer altijd om advies vragen als je ergens niet zeker over bent.

Een ander belangrijk aspect van piercings is de hygiëne. Het is cruciaal om de juiste zorg en reiniging uit te voeren om infecties en ontstekingen te voorkomen. Zorg ervoor dat je de juiste reinigingsinstructies volgt en let op eventuele tekenen van irritatie of infectie. De piercer gaat jou een nazorg formulier mee geven en kan jou ook uitleggen hoe je dat precies moet kan gaan doen.

Bij het laten zetten van een piercing is het ook belangrijk om te kiezen voor eenprofessionele piercer. Zoek naar een studio met de juiste papieren en certificeringen, hierna mag je ook altijd naar vragen. Dit zal ervoor zorgen dat je piercing op de juiste manier wordt gezet en dat het risico op complicaties wordt geminimaliseerd.

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat piercings permanente lichaamsaanpassingen zijn. Hoewel sommige piercings kunnen genezen en verwijderd kunnen worden zonder zichtbare littekens, is het belangrijk om na te denken over de langetermijneffecten van een piercing voordat je er een laat zetten.

Of je nu een piercing laat zetten voor de eerste keer of een doorgewinterde piercing-liefhebber bent, het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, technieken en zorginstructies. Bij onze studio kun je rekenen op een professionele en persoonlijke service, zodat je met vertrouwen je nieuwe piercing kunt laten zetten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Onze piercer

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen titanium en chirurgisch staal?

Wat betekent het als een piercing uitgroeit?

Wanneer is een piercing ontstoken?

Hoe oud moet je zijn voor het zetten van een piercing?

Hoelang duurt de genezing van een piercing?

Werk je hygiënisch?

Contactformulier

Bedankt voor het versturen, wij proberen binnen 24 uur te reageren.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Openingstijden

Maandag (alleen op afspraak)

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag zijn walk-ins welkom.