Color

Wil je een kleurtatoeage? Dan ben je bij the 13th Floor Utrecht aan het juiste adres. Onze artiesten kunnen je idee vereeuwigen in je huid. 

Wil je een kleurtatoeage? Dan ben je bij the 13th Floor Utrecht aan het juiste adres. Onze artiesten kunnen je idee vereeuwigen in je huid. 

Wat is een color tattoo? 

Een kleur tatoeage wordt aangebracht met gekleurde pigmenten. Deze kleuren kunnen allemaal op maat naar wens! Door dezelfde techniek toe te passen als black and grey tatoeages kun je inkt door middel van naalden in de tweede huidlaag aanbrengen. Door verschillende kleuren in elkaar te tatoeëren kun je kleur overlopen creëren in de huid. Hierdoor ontstaat een gevoel van diepte. Het is ook mogelijk om solide kleuren aan te brengen zonder overloop. Het zetten van een kleurtatoeage duurt over het algemeen wat langer dan een black and grey tatoeage. Om de kleuren solide te krijgen is er een langzamere techniek nodig, de machine wordt in cirkelvormen over de huid bewogen zodat elk stukje goed geraakt is. Het kan hierdoor zijn dat kleurtatoeages pijnlijker zijn. 

Hoe de kleur reageert op de huid verschilt per huidtype. Kleuren reageren uiteindelijk op de huidskleur waardoor de tatoeage er anders uit kan komen te zien dan je van tevoren had verwacht. Voor advies kun je bij onze artiesten terecht met je vragen over kleurtatoeages. Voordat je beslist een kleurtatoeage te nemen, denk dan goed na over de kleuren die je wilt. De kleuren kunnen namelijk vloeken met de kleding die je gaat dragen.

Welke soorten kleur tattoos zijn er? 

Kleuren worden in vele soorten tatoeages gebruikt. Bijvoorbeeld in Old School, Traditional, Neotraditional, Color en Color Realism. Hierdoor is gek gezegd, niets te gek. Verf of Aquarel effecten zijn ook mogelijk in deze stijl. Je kunt schilderijen nabootsen in impressionisme, surrealisme en waterverf. 

Een Color tattoo laten zetten in Utrecht? 

Bij the 13th Floor Utrecht kun je terecht met al je vragen en aanvragen voor kleurtatoeages. Onze artiesten zijn professioneel en kunnen je een prachtige kleurtatoeage geven. 

Het gebruiken van kleureninkt is onder de loep genomen door de REACH-verordening 1907/2006/EG. Deze vordering geeft aan welke chemische stoffen niet in tatoeage-inkt mogen zitten. Kleurstoffen (pigment) zijn vaak ook chemische stoffen. Vanwege de REACH-vordering zijn ijkten met bepaalde kleurstoffen niet meer beschikbaar, maar hiervoor zijn wel alternatieven gekomen. Bij The 13th Floor werken wij enkel met tatoeage inkten die toegestaan zijn volgens dit REACH-conform.

No items found.

Over The 13th Floor

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. The 13th Floor is een tattoostudio waar jouw ideeën en fantasieën voor tatoeages waar gemaakt kunnen worden. Met een team van verschillende artiesten die gezamenlijk 25 jaar ervaring hebben, kun je met elke stijl, ongeacht de grootte van het project, terecht bij een artiest die zich specialiseert in wat jij vereeuwigd wilt hebben op je lichaam. Wij worden enthousiast van al jouw ideeën, van bijvoorbeeld het zetten van een kleine tekst of symbool, tot een volledige bodysuit of sleeve. Onze houden zich voornamelijk bezig met duistere tatoeages, maar laat je daardoor niet afschrikken! Wij nemen alle soorten projecten aan, en van alle projecten worden wij enthousiast.

We verwelkomen je graag in onze authentieke studio waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen. De studio is een fijne ruimte waar je jezelf mag zijn. Onze artiesten nemen graag de tijd om je te leren kennen tijdens een vrijblijvende consultatie. Bij een consultatie kun je al jouw ideeën bespreken en kunnen al je vragen beantwoord worden. Als je met ons de samenwerking aan wilt gaan, kunnen we gelijk een afspraak inplannen. Wij bespreken graag ook het ontwerp met je, een week voor de afspraak, zodat je de tijd hebt om je ontwerp te laten bezinken en om eventuele aanpassingen door te geven. 

Zien we je binnenkort bij ons in de studio? We kijken uit naar je komst! Je kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website, via de telefoon of op onze sociale media kanalen.

The13thfloor in Utrecht

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom