Realistisch black & grey

Realistisch black and grey

Wil je een realistische black en grey tattoo laten zetten? Bij The 13th floor Utrecht kun je terecht voor realistisch black and grey tattoowerk. Onze tattoo artiesten in Utrecht vereeuwigen een mooie herinnering, een dierbaar persoon of je favoriete dier in de vorm van een realistische black and grey tattoo.

Realistisch black and grey: wat is het?

Realistisch black and grey betekent dat een tatoeage er levensecht uitziet en gezet wordt met alleen zwarte en grijze inkt. Een realistische black and grey tatoeage wordt gebaseerd op een foto, waardoor de tattoo zijn levensechte uitstraling krijgt. In deze tattoostijl wordt er geen beruik gemaakt van strakke lijnen, maar wordt er veel met schaduw gewerkt. Door de zwarte en grijze inkt op deze manier te gebruiken, krijgt de tattoo een realistische en dus levensechte uitstraling.

Hoe wordt een realistische black and grey tattoo gezet?

Om een realistische tattoo te kunnen zetten, heeft de tattoo artist een foto nodig. Hierbij is het belangrijk dat de foto van hoge kwaliteit is. Op basis hiervan maakt de tattoo artist een stencil. Dit dient als referentie tijdens het zetten van de tatoeage. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer details er uiteindelijk in de tattoo te zien zijn. Onze tattoo artiesten kunnen je adviseren over de fotokwaliteit en kunnen aangeven welke foto’s wel en niet geschikt zijn voor een realistische black and grey tattoo.

Welke afbeeldingen zijn geschikt?

Een realistisch black and grey tattoowerk vraagt om een foto, maar welke soorten foto’s of afbeeldingen zijn geschikt? Veel gekozen afbeeldingen zijn portretten van mensen of dieren. Je kiest bijvoorbeeld voor een realistisch black and grey tattoowerk van je idool, een familielid of een beroemdheid. Ook (overleden) huisdieren worden vaak realistisch getatoeëerd. Andere mogelijkheden zijn natuurfenomenen, zoals bloemen en planten.

Een realistische black and grey tattoo laten zetten in Utrecht

Bij The 13th floor Utrecht laat je een realistische black and grey tatoeage zetten in Utrecht. Onze tattoo artiesten zijn professioneel en goed opgeleid. Ze zorgen ervoor dat de door jou gekozen afbeelding levensecht weergegeven wordt op je lichaam. We adviseren je graag over de mogelijkheden en denken met je mee over de afbeelding en tattoo, maar je kunt ook naar ons toekomen met een foto naar keuze.