Realistisch black & grey

Wil je een realistische black en grey tattoo laten zetten? Bij The 13th floor Utrecht kun je terecht voor realistisch black and grey tattoowerk. Onze tattoo artiesten in Utrecht vereeuwigen een mooie herinnering, een dierbaar persoon of je favoriete dier in de vorm van een realistische black and grey tattoo.

Realistisch black and grey

Wil je een realistische black en grey tattoo laten zetten? Bij The 13th floor Utrecht kun je terecht voor realistisch black and grey tattoowerk. Onze tattoo artiesten in Utrecht vereeuwigen een mooie herinnering, een dierbaar persoon of je favoriete dier in de vorm van een realistische black and grey tattoo.

Realistisch black and grey: wat is het?

Realistisch black and grey betekent dat een tatoeage er levensecht uitziet en gezet wordt met alleen zwarte en grijze inkt. Een realistische black and grey tatoeage wordt gebaseerd op een foto, waardoor de tattoo zijn levensechte uitstraling krijgt. In deze tattoostijl wordt er geen beruik gemaakt van strakke lijnen, maar wordt er veel met schaduw gewerkt. Door de zwarte en grijze inkt op deze manier te gebruiken, krijgt de tattoo een realistische en dus levensechte uitstraling.

Hoe wordt een realistische black and grey tattoo gezet?

Om een realistische tattoo te kunnen zetten, heeft de tattoo artist een foto nodig. Hierbij is het belangrijk dat de foto van hoge kwaliteit is. Op basis hiervan maakt de tattoo artist een stencil. Dit dient als referentie tijdens het zetten van de tatoeage. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer details er uiteindelijk in de tattoo te zien zijn. Onze tattoo artiesten kunnen je adviseren over de fotokwaliteit en kunnen aangeven welke foto’s wel en niet geschikt zijn voor een realistische black and grey tattoo.

Welke afbeeldingen zijn geschikt?

Een realistisch black and grey tattoowerk vraagt om een foto, maar welke soorten foto’s of afbeeldingen zijn geschikt? Veel gekozen afbeeldingen zijn portretten van mensen of dieren. Je kiest bijvoorbeeld voor een realistisch black and grey tattoowerk van je idool, een familielid of een beroemdheid. Ook (overleden) huisdieren worden vaak realistisch getatoeëerd. Andere mogelijkheden zijn natuurfenomenen, zoals bloemen en planten.

Een realistische black and grey tattoo laten zetten in Utrecht

Bij The 13th floor Utrecht laat je een realistische black and grey tatoeage zetten in Utrecht. Onze tattoo artiesten zijn professioneel en goed opgeleid. Ze zorgen ervoor dat de door jou gekozen afbeelding levensecht weergegeven wordt op je lichaam. We adviseren je graag over de mogelijkheden en denken met je mee over de afbeelding en tattoo, maar je kunt ook naar ons toekomen met een foto naar keuze.

No items found.

Over The 13th Floor

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. The 13th Floor is een tattoostudio waar jouw ideeën en fantasieën voor tatoeages waar gemaakt kunnen worden. Met een team van verschillende artiesten die gezamenlijk 25 jaar ervaring hebben, kun je met elke stijl, ongeacht de grootte van het project, terecht bij een artiest die zich specialiseert in wat jij vereeuwigd wilt hebben op je lichaam. Wij worden enthousiast van al jouw ideeën, van bijvoorbeeld het zetten van een kleine tekst of symbool, tot een volledige bodysuit of sleeve. Onze houden zich voornamelijk bezig met duistere tatoeages, maar laat je daardoor niet afschrikken! Wij nemen alle soorten projecten aan, en van alle projecten worden wij enthousiast.

We verwelkomen je graag in onze authentieke studio waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen. De studio is een fijne ruimte waar je jezelf mag zijn. Onze artiesten nemen graag de tijd om je te leren kennen tijdens een vrijblijvende consultatie. Bij een consultatie kun je al jouw ideeën bespreken en kunnen al je vragen beantwoord worden. Als je met ons de samenwerking aan wilt gaan, kunnen we gelijk een afspraak inplannen. Wij bespreken graag ook het ontwerp met je, een week voor de afspraak, zodat je de tijd hebt om je ontwerp te laten bezinken en om eventuele aanpassingen door te geven. 

Zien we je binnenkort bij ons in de studio? We kijken uit naar je komst! Je kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website, via de telefoon of op onze sociale media kanalen.

The13thfloor in Utrecht

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom