Realistisch color

Realistisch colour

Wil je een realistische colour tattoo laten zetten? Bij The 13th floor Utrecht ben je aan het juiste adres voor realistisch colour tattoowerk. Onze tattoo artiesten in Utrecht vereeuwigen een dierbaar persoon, je favoriete dier of een mooie herinnering in de vorm van een realistische colour tattoo.

Realistisch colour: wat is het?

Realistisch colour betekent dat een tattoo er levensecht uitziet en met gekleurde inkt gezet wordt. De realistische colour tattoo wordt gebaseerd op een foto, waardoor de tatoeage zijn levensechte uitstraling krijgt. De gekleurde inkt wordt gebruikt om schaduwen aan te brengen en in deze tattoostijl zie je vrijwel geen strakke lijnen terug. Door met kleur en schaduw te werken, lijkt de tattoo op het lichaam precies op de aangeleverde afbeelding of foto.

Hoe wordt een realistische colour tattoo gezet?

De tattoo artist heeft een foto nodig om een realistische tattoo te kunnen zetten. De foto dient van hoge kwaliteit te zijn, zodat alle details duidelijk zichtbaar zijn. Vervolgens wordt er een stencil gemaakt dat als referentie dient tijdens het zetten van de tatoeage. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer details er zichtbaar zijn en hoe realistischer de tattoo uiteindelijk is. We adviseren je graag over welke foto’s wel en niet geschikt zijn en hoe hoog de kwaliteit precies moet zijn om een mooie tatoeage te realiseren.

Welke afbeeldingen zijn geschikt?

Wat er precies op de foto voor de realistische colour tattoo te zien is, bepaal je zelf. Er worden veel portretten getatoeëerd, bijvoorbeeld van familieleden of van beroemdheden. Portretten van huisdieren zijn tevens een populaire keuze, net als foto’s van lievelingsdieren in het wild. Liever een andere element uit de natuur laten tatoeëren? Ook afbeeldingen van bloemen en planten zijn een populaire keuze, zoals bijvoorbeeld een realistische colour tattoo van een roos.

Een realistische colour tattoo laten zetten in Utrecht

Bij The 13th floor Utrecht kun je terecht voor realistisch colour tattoowerk in Utrecht. Onze tattoo artiesten zijn goed opgeleid en gaan professioneel te werk. Of je nu al een foto hebt uitgekozen of juist op zoek bent naar advies, onze tattoo artiesten helpen je graag. We zorgen ervoor dat je foto prachtig vereeuwigd wordt in de vorm van een levensechte realistische colour tattoo.