Inkspiration: Ontdek nieuwe tattoo trends

Tegenwoordig zijn tatoeages mainstream en worden ze gedragen door mensen van alle leeftijden, achtergronden en levensstijlen. Het is dan ook geen verrassing dat de tattoo industrie in de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt.

Tattoo's zijn al lang niet meer alleen voor bikers en rocksterren. Tegenwoordig zijn tatoeages mainstream en worden ze gedragen door mensen van alle leeftijden, achtergronden en levensstijlen. Het is dan ook geen verrassing dat de tattoo industrie in de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt. Maar wat zijn de laatste trends op het gebied van tatoeages? Hieronder hebben we de belangrijkste trends voor je op een rijtje gezet.

Fineline tattoo's en minimalistische designs


Een van de grootste trends op dit moment zijn fijne lijnen en minimalistische designs. Deze stijl is populair omdat het subtiele ontwerpen zijn die niet te veel opvallen. Vaak worden deze designs gemaakt met enkel zwarte inkt en hebben ze een abstracte vorm.

Dotwork


Dotwork is een stijl waarbij de tatoeage wordt opgebouwd uit kleine stipjes in plaats van lijnen. Het resultaat is een uniek patroon dat er heel gedetailleerd uitziet. Deze stijl is vooral populair bij mensen die van geometrische vormen en patronen houden.

Realistische portretten

Een andere populaire trend is het laten tatoeëren van realistische portretten. Dit kan van alles zijn, van beroemdheden tot familieleden. Het vergt wel veel vakmanschap om een portret levensecht te laten lijken, dus het is belangrijk om een getalenteerde tattoo artiest te vinden die deze stijl beheerst.

Traditionele tattoo stijl

Traditionele tatoeages zijn ontwerpen die teruggaan naar de oorsprong van tatoeages. Denk aan grote, kleurrijke designs met dikke lijnen en heldere kleuren. Deze stijl is populair bij mensen die een statement willen maken met hun tatoeage.

Of je nu op zoek bent naar een fijne lijn tattoo of een realistisch portret, er zijn ontelbare opties als het gaat om tatoeages. Het is belangrijk om een getalenteerde tattoo artiest te vinden die jouw wensen begrijpt en jouw droomtatoeage kan creëren. Vergeet niet om goed na te denken over het ontwerp en de locatie van de tatoeage voordat je een beslissing neemt. Zo kun je zeker zijn van een tatoeage waar je nog jaren van zult genieten.

The13thfloor in Utrecht

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom

Veelgestelde vragen

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.