Inkspiration: Ontdek nieuwe tattoo trends

Tattoo's zijn al lang niet meer alleen voor bikers en rocksterren. Tegenwoordig zijn tatoeages mainstream en worden ze gedragen door mensen van alle leeftijden, achtergronden en levensstijlen. Het is dan ook geen verrassing dat de tattoo industrie in de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt. Maar wat zijn de laatste trends op het gebied van tatoeages? Hieronder hebben we de belangrijkste trends voor je op een rijtje gezet.

Fineline tattoo's en minimalistische designs


Een van de grootste trends op dit moment zijn fijne lijnen en minimalistische designs. Deze stijl is populair omdat het subtiele ontwerpen zijn die niet te veel opvallen. Vaak worden deze designs gemaakt met enkel zwarte inkt en hebben ze een abstracte vorm.

Dotwork


Dotwork is een stijl waarbij de tatoeage wordt opgebouwd uit kleine stipjes in plaats van lijnen. Het resultaat is een uniek patroon dat er heel gedetailleerd uitziet. Deze stijl is vooral populair bij mensen die van geometrische vormen en patronen houden.

Realistische portretten

Een andere populaire trend is het laten tatoeëren van realistische portretten. Dit kan van alles zijn, van beroemdheden tot familieleden. Het vergt wel veel vakmanschap om een portret levensecht te laten lijken, dus het is belangrijk om een getalenteerde tattoo artiest te vinden die deze stijl beheerst.

Traditionele tattoo stijl

Traditionele tatoeages zijn ontwerpen die teruggaan naar de oorsprong van tatoeages. Denk aan grote, kleurrijke designs met dikke lijnen en heldere kleuren. Deze stijl is populair bij mensen die een statement willen maken met hun tatoeage.

Of je nu op zoek bent naar een fijne lijn tattoo of een realistisch portret, er zijn ontelbare opties als het gaat om tatoeages. Het is belangrijk om een getalenteerde tattoo artiest te vinden die jouw wensen begrijpt en jouw droomtatoeage kan creëren. Vergeet niet om goed na te denken over het ontwerp en de locatie van de tatoeage voordat je een beslissing neemt. Zo kun je zeker zijn van een tatoeage waar je nog jaren van zult genieten.

Veelgestelde vragen

Zijn er nog dingen waar ik rekening mee moet houden als de tatoeage volledig genezen is?

Wat zijn de regels voor het nabewerking van mijn tatoeage?

Hoe zit het met huisdieren haren in een verse tatoeage?

Ik heb alcohol of drugs gebruikt, mag ik dan nog een tatoeage zetten?

Wanneer mag ik alles weer doen?

Contactformulier

Bedankt voor het versturen, wij proberen binnen 24 uur te reageren.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Openingstijden

Maandag (alleen op afspraak)

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag zijn walk-ins welkom.