Tattoo design en de stencil

Voor jou gaan we een uniek ontwerp maken op basis van jouw ideeën, maar het kan natuurlijk zijn dat het ontwerp toch niet helemaal goed voelt. je mag dit altijd bespreken met de artiest. Het is tenslotte jouw lichaam, alles wat je draagt moet je je goed bij voelen. Kleine aanpassingen kunnen wij altijd maken.

Tatoeages ontwerpen kost tijd

Vergeet alleen niet dat het erg veel tijd kost om een uniek ontwerp te maken. Mocht je hele grote aanpassingen willen dan kost dit natuurlijk extra tijd. Het kan zijn dat wij dan een nieuwe aanbetaling vragen voor de tijd die het kost om dingen aan te passen. Grote veranderingen zijn bijvoorbeeld: volledig veranderen van jouw idee, het toevoegen van grote dingen die niet afgesproken waren of juist grote dingen weg laten. Hou er dus rekening mee dat het goed is om jouw idee zo helder en uitgebreid mogelijk te bespreken met de artiest. Denk er goed over na wat je wilt en zoek naar goede voorbeelden.

De plaats van je tattoo

Het plaatsen van het stencil is een belangrijke stap. Dit geeft al een kleine insight van hoe jouw tattoo er uit komt te zien. Het is belangrijk dat de stencil goed zit. Mocht je hierover twijfelen? Geef het dan aan! Wij kunnen advies geven over herplaatsing en natuurlijk het stencil opnieuw plaatsen. Voel je niet bezwaard als het vaker niet goed gaat. Wij willen dat de tattoo voor jou perfect voelt, we blijven gewoon stencilen tot het helemaal goed voelt.

Last but not least: vertrouw je artiest, vertrouw op het proces. Wij zijn professionals in dit vak en zullen altijd advies op maat geven, we zullen nooit iets doen waar jij je niet prettig bij voelt.

Veelgestelde vragen

Doet het zetten van een tatoeage veel pijn?

Ik gebruik medicijnen of ik heb een aandoening?

Hoe lang duurt het zetten van een tattoo?

Contactformulier

Bedankt voor het versturen, wij proberen binnen 24 uur te reageren.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Openingstijden

Maandag (alleen op afspraak)

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag zijn walk-ins welkom.