The 13th Floor is sinds 2022 een tattoo shop Utrecht. Wij zijn dagelijks bezig om klanten te voorzien van tattoo’s in verschillende stijlen zoals fine line tattoo, japanse tattoo en dotwork. Voor een tattoo in Utrecht ben je bij The 13th Floor aan het juiste adres en ben je meer dan welkom.

Tattoo Utrecht

Met meer dan 6 artiesten zijn wij dagelijks bezig om in onze tattoo shop unieke ontwerpen te maken voor onze klanten. In onze tattooshop merk je dat klanttevredenheid bovenaan staat, je zal het gevoel hebben dat je binnenkomt in een gezellige en sfeervolle huiskamer. Iedereen in welkom bij ons voor zijn tattoo. Onze artiesten hebben een authentieke en artistieke uitstraling en geen tattoo is hetzelfde. 

Specialist in Fineline tattoos

Op het gebied van fineline tattoos ben je bij onze tattoo shop in Utrecht aan het juiste adres. Een fine line tattoo wordt gezet met een dunne naald en is vaak minimalistisch met details. Populaire fineline tattoo’s zijn bloemstukken, namen, quotes, en afbeeldingen. Deze populaire tattoo’s kunnen gedetailleerd worden gezet en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Tattoo shop in Utrecht

Buiten dat we specialist zijn in Fineline tattoo’s bieden wij veel meer stijlen aan zoals: Fineline, Old school, Dot work, Black work, Realistisch color, Realistisch black & grey, Color, Japans traditioneel/tebori. Wij krijgen ook regelmatig gastartiesten uit verschillende landen naar onze tattoo shop toe. Heb je een idee voor een tattoo, heb je vragen, of wil je graag meer advies over hoe het process van het nemen van een tattoo in zijn werk gaat? Neem dan contact op met The 13th Floor. 

Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik alles weer doen?

Mijn kleding plakt tegen mijn tatoeage aan, wat moet ik doen?

Ik gebruik medicatie, mag ik dan een tatoeage zetten?

In welke tattoo stijlen zijn jullie gespecialiseerd?

Contactformulier

Bedankt voor het versturen, wij proberen binnen 24 uur te reageren.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Openingstijden

Maandag (alleen op afspraak)

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag zijn walk-ins welkom.