Tattoo Utrecht

The 13th Floor is sinds 2022 een tattoo shop Utrecht. Wij zijn dagelijks bezig om klanten te voorzien van tattoo’s in verschillende stijlen zoals fine line tattoo, japanse tattoo en dotwork. Voor een tattoo in Utrecht ben je bij The 13th Floor aan het juiste adres en ben je meer dan welkom.

Tattoo Utrecht

Met meer dan 6 artiesten zijn wij dagelijks bezig om in onze tattoo shop unieke ontwerpen te maken voor onze klanten. In onze tattooshop merk je dat klanttevredenheid bovenaan staat, je zal het gevoel hebben dat je binnenkomt in een gezellige en sfeervolle huiskamer. Iedereen in welkom bij ons voor zijn tattoo. Onze artiesten hebben een authentieke en artistieke uitstraling en geen tattoo is hetzelfde. 

Specialist in Fineline tattoos

Op het gebied van fineline tattoos ben je bij onze tattoo shop in Utrecht aan het juiste adres. Een fine line tattoo wordt gezet met een dunne naald en is vaak minimalistisch met details. Populaire fineline tattoo’s zijn bloemstukken, namen, quotes, en afbeeldingen. Deze populaire tattoo’s kunnen gedetailleerd worden gezet en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Tattoo shop in Utrecht

Buiten dat we specialist zijn in Fineline tattoo’s bieden wij veel meer stijlen aan zoals: Fineline, Old school, Dot work, Black work, Realistisch color, Realistisch black & grey, Color, Japans traditioneel/tebori. Wij krijgen ook regelmatig gastartiesten uit verschillende landen naar onze tattoo shop toe. Heb je een idee voor een tattoo, heb je vragen, of wil je graag meer advies over hoe het process van het nemen van een tattoo in zijn werk gaat? Neem dan contact op met The 13th Floor. 

The13thfloor in Utrecht

Veelgestelde vragen

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom