Tattoo in Utrecht

Utrecht Tattoo

Wil je in Utrecht een tattoo laten zetten? Bij The 13th floor Utrecht laat je je lichaam versieren met een bijzonder plaatje of laat je een waardevol moment vereeuwigen. We zetten onder andere blackwork, realistisch black and grey, realistisch colour en Japanse tattoos.

Blackwork tattoo

Een volledig met zwarte inkt gezette tattoo wordt een blackwork tattoo genoemd. Het is een van de oudste tattoostijlen en wordt vandaag de dag nog steeds veel gezet. Bij deze categorie horen een hoop mogelijkheden: een quote in een lettertype naam keuze, een minimalistische illustratie of een tribal tattoo. Ook laat je een blackout tattoo zetten, waarbij een lichaamsdeel opgevuld wordt met zwarte inkt. Bij The 13th floor Utrecht zetten we in Utrecht een tattoo naar keuze voor je.

Realistisch black and grey

Een realistische tattoo houdt in dat de tatoeage gebaseerd is op een foto en er dus levensecht uitziet. Om deze soort tattoo te laten zetten heeft de tattoo artist een foto nodig, op basis waarvan een stencil gemaakt wordt. Realistisch black and grey betekent dat de kleuren zwart en grijs voor deze tattoo gebruikt worden. Je ziet weinig lijnen in deze tattoos, omdat er voornamelijk met schaduw gewerkt wordt. Zo krijgt de tattoo zijn realistische uitstraling. Je laat bijvoorbeeld een dierlijk portret, een menselijk portret of een natuurfenomeen tatoeëren.

Realistisch colour

De realistische tatoeages kunnen niet alleen in zwart en grijs gezet worden, maar ook in kleur. Hiervoor gebruikt de tattoo artist gekleurde inkt, waarmee een afbeelding van een foto op realistische wijze nagemaakt wordt. Het zetten van een realistische tattoo in kleur is een lastige klus die om veel vakkennis en geduld vraagt. Bij The 13th floor Utrecht laat je zorgeloos een realistische tattoo in kleur zetten die precies lijkt op de door jou aangeleverde foto.

Utrecht tattoo: Japanse stijl

Een populairste stijl tattoo in de westerse wereld kent zijn oorsprong in Japan. Duizenden jaren geleden werden hier al tatoeages gezet vanuit spirituele overtuigingen. Daarom zie je ook vandaag de dag nog veel symbolisme en elementen uit de mythologie terug in de Japanse tattoo. Voorbeelden van Japanse tattoos zijn onder andere feniksen, draken, koi karpers en goddelijke figuren. Ook tattoos van Japanse letters zijn een populaire keuze.

Veelgestelde vragen

Mag ik na het zetten van mijn tatoeage sporten, naar de sauna of zwemmen?

Welke zeep kan ik het beste gebruiken om mijn tatoeage schoon te maken?

Hoelang duurt een sessie?

Werken jullie hygiënisch?

Contactformulier

Bedankt voor het versturen, wij proberen binnen 24 uur te reageren.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Openingstijden

Maandag (alleen op afspraak)

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag zijn walk-ins welkom.