Tattooshop Utrecht

The 13th Floor is sinds 2022 een tattoo shop Utrecht. Wij zijn dagelijks bezig om klanten te voorzien van tattoo’s in verschillende stijlen zoals fine line tattoo, japanse tattoo en dotwork. Voor een tattoo in Utrecht ben je bij The 13th Floor aan het juiste adres en ben je meer dan welkom.

Tattoos zijn al eeuwenlang een populaire manier om persoonlijke expressie te tonen en zijn tegenwoordig nog steeds even populair. In Utrecht zijn er tal van tattoo studios te vinden die klaar staan om jouw droomtattoo te verwezenlijken. In deze blog bespreken we de beste tattoo studios in Utrecht en geven we tips voor het kiezen van een geschikte studio voor jouw tattoo.

Hoe kies je de juiste tattoo studio voor jou?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij het kiezen van een tattoo studio. Hieronder geven we een aantal tips voor het vinden van de juiste studio voor jou.

 • Kijk naar de portfolio van de artiesten: Bekijk het werk van de artiesten om te zien of hun stijl aansluit bij jouw wensen.
 • Lees recensies: Lees recensies van andere klanten om te zien hoe zij de service en kwaliteit van de studio beoordelen.
 • Maak een afspraak voor een consult: Maak een afspraak voor een consult om de studio en de artiesten te ontmoeten en om je wensen te bespreken.
 • Let op de hygiëne: Zorg ervoor dat de studio aan de hygiënenormen voldoet.

Door deze tips op te volgen, kun je zeker zijn van een geschikte studio voor jouw tattoo in Utrecht. Of het nu gaat om een kleine of grote tattoo, een traditionele of moderne stijl, in Utrecht zijn er tal van gekwalificeerde artiesten die klaar staan om jouw droom tattoo te verwezenlijken.

De verschillende stijlen van tattoo's in Utrecht

Utrecht biedt een grote diversiteit aan tattoo stijlen, van traditionele stijlen zoals Japanse of tribale tattoo's tot moderne ontwerpen zoals watercolor of dotwork tattoo's. Hieronder bespreken we enkele van de populairste tattoo stijlen die je in Utrecht kunt vinden.

 • Japanse tattoo's: Japanse tattoo's zijn enorm populair en worden vaak geassocieerd met de Yakuza, de Japanse misdaadsyndicaten. Deze tattoo's zijn vaak zeer uitgebreid en bestaan uit een combinatie van symbolen zoals koi-vissen, draken, en cherry blossoms.
 • Tribale tattoo's: Tribale tattoo's zijn afkomstig uit verschillende culturen over de hele wereld en worden vaak gekenmerkt door geometrische vormen en lijnen. Deze tattoo's zijn perfect voor degenen die een stijlvolle, minimalistische tattoo willen.
 • Watercolor tattoo's: Watercolor tattoo's zijn een moderne stijl die vaak wordt geassocieerd met kunstenaars. Deze tattoo's zijn gemaakt met heldere, kleurrijke inkt en geven de illusie van een waterverf schilderij op de huid.
 • Dotwork tattoo's: Dotwork tattoo's zijn een andere moderne stijl die vaak wordt geassocieerd met kunstenaars. Deze tattoo's zijn gemaakt met een zorgvuldige combinatie van stipjes en lijnen, die samen een uniek patroon vormen.

Het verzorgen van je nieuwe tattoo in Utrecht

Eenmaal je tattoo is gezet, is het belangrijk om goed voor je tattoo te zorgen om infecties te voorkomen en om ervoor te zorgen dat de tattoo mooi blijft. Hieronder geven we een aantal tips voor het verzorgen van je nieuwe tattoo.

 • Was je tattoo met lauw water en milde zeep.
 • Smeer je tattoo in met balsem of lotion.
 • Vermijd het zonlicht, zwemmen en sauna's voor tenminste 2 weken.
 • Houd je tattoo schoon en droog.
 • Ga naar je tattoo artiest als je problemen ondervindt of als je twijfelt over de genezing van je tattoo.

Door deze tips op te volgen, kun je ervoor zorgen dat je tattoo mooi blijft en dat de huid snel geneest. Er zijn tal van gekwalificeerde tattoo artiesten in Utrecht die klaar staan om jouw droomtattoo te verwezenlijken en je te helpen met het verzorgen van je nieuwe tattoo. Het is belangrijk om te onthouden dat elke tattoo uniek is en dat de genezingstijd kan variëren. Het is altijd het beste om de aanbevelingen van je tattoo artiest te volgen en om contact op te nemen als je vragen hebt of problemen ondervindt.

In Utrecht zijn er tal van tattoo studios te vinden die klaar staan om jouw droom tattoo te verwezenlijken. Of het nu gaat om een kleine of grote tattoo, een traditionele of moderne stijl, in Utrecht zijn er tal van gekwalificeerde artiesten die ervaren zijn in het creëren van prachtige, unieke tattoo's. Door een goede keuze te maken voor een tattoo studio, een geschikte tattoo stijl te kiezen en goed voor je tattoo te zorgen, kun je jarenlang genieten van je prachtige tattoo.

Veelgestelde vragen

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom