Utrecht Tattoo

The 13th Floor is sinds 2022 een tattoo shop Utrecht. Wij zijn dagelijks bezig om klanten te voorzien van tattoo’s in verschillende stijlen zoals fine line tattoo, japanse tattoo en dotwork. Voor een tattoo in Utrecht ben je bij The 13th Floor aan het juiste adres en ben je meer dan welkom.

Tattoo Utrecht

Wil je een tattoo in Utrecht laten zetten? Bij The 13th floor Utrecht laat je bijzondere momenten vereeuwigen of laat je je lichaam versieren met een prachtig plaatje. Je kunt onder andere bij ons terecht voor blackwork, realistisch black and grey, realistisch colour en een Japanse tattoo in Utrecht.

Blackwork tattoo in Utrecht

Een blackwork tattoo is een tattoo die volledig met zwarte inkt gezet wordt. Het is een van de oudste soorten tattoos en tegenwoordig is het nog steeds een populaire keuze. Binnen de blackwork tattoos kies je bijvoorbeeld voor een tribal tattoo, een minimalistische illustratie, een tekst of een blackout tattoo, waarbij een volledig lichaamsdeel wordt opgevuld met zwarte inkt. Er is veel mogelijk qua blackwork tattoos bij The 13th floor Utrecht en je kiest voor een stijl die bij je past.

Realistisch black and grey

Een realistische tattoo is een tattoo gebaseerd op een foto die er levensecht uitziet. De tattoo artist heeft hiervoor een foto nodig, op basis waarvan een stencil gemaakt wordt. Een realistische black and grey tattoo wordt gezet met zwarte en grijze inkt, waarbij er voornamelijk met schaduwen gewerkt wordt. Deze tattoos hebben weinig tot geen strakke lijnen. Je laat bijvoorbeeld een menselijk of dierlijk portret, een bloem of een plant als realistische black and grey tattoo zetten.

Realistisch colour

Tatoeages kunnen niet alleen met zwarte inkt gezet worden, maar er zijn ook gekleurde tattoos mogelijk. Voor deze tattoos wordt gekleurde inkt in plaats van zwarte inkt gebruikt. Het kan hierbij gaan om één kleur die in de tattoo verwerkt wordt, maar ook om een combinatie van kleuren. Een realistische colour tattoo is een levensechte tattoo gebaseerd op een foto waarbij er ook levensechte kleuren gebruikt worden. Een realistische colour tattoo is lastig te zetten, maar voor onze professionele tattoo artiesten is dit geen probleem.

Japanse tattoo in Utrecht

Tatoeages hebben een lange geschiedenis in Japan die duizenden jaren geleden begint. Japanners lieten tattoos zetten vanuit spirituele overtuigingen. De Japanse tattoos kennen dan ook veel symbolisme en zijn vaak gebaseerd in de mythologie. Hierbij kun je denken aan een Japanse tattoo van een feniks, draak of een goddelijk figuur. Ook koi karpers, Japanse bloemen en Japanse letters behoren tot populaire keuzes. Bij The 13th floor Utrecht laat je een Japanse tattoo naar keuze of een andere tattoo in Utrecht zetten.

Veelgestelde vragen

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom