The 13th Floor Tattoostudio bij Heroes Dutch Comic Con in Juni!

Als shop hebben wij jullie leuk nieuws te brengen: wij zijn dit jaar toegekend om te gaan tatoeëren op de Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht!!

The 13th Floor Tattoostudio bij Heroes Dutch Comic Con in Juni!

Als shop hebben wij jullie leuk nieuws te brengen: wij zijn dit jaar toegekend om te gaan tatoeëren op de Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht!

Heroes Dutch Comic Con is de grootste Comic Con van Nederland, bezoekers krijgen hier de mogelijkheid om alles te ontdekken over films, games, series, Cosplay en comics. Er is ook een mogelijkheid om bekende acteurs te ontmoeten.  HDCC zal zich deze zomer verspreiden over meerdere zalen van de Jaarbeurs in Utrecht. Alle informatie kun je vinden op https://www.dutchcomiccon.com/nl/.
Wij zullen dit jaar als The 13th Floor Tattoostudio van Utrecht ook gaan tatoeëren op dit evenement! Dit is voor ons een enorme eer, gezien wij allen erg fan zijn van dit evenement. Voor velen van ons is dit dan ook een droom die uit komt! Wij zien erg uit naar de samenwerking met HDCC en willen alle bezoekers dan ook graag verwelkomen bij onze TattooBooth bij de Con!

We gaan dit weekend bepaalde flash voorbereiden, elk in de stijl van de artiest. We gaan speciale film, serie, comic, game en Cosplay gerelateerde flash designs maken, en ook andere designs in de stijl die onze shop te bieden heeft. De artiesten Shane, Mate, Anouk, Irene, Esmay en Douglas zullen allemaal aanwezig zijn om iedereen die wilt te voorzien van een permanente herinnering van dit evenement en de fandom die dit allen samen brengt. Dit doen wij het volledige weekend op 24 en 25 Juni in de Main Hall nabij de informatiestand. Hou er wel rekening mee dat als je getatoeëerd wilt worden tijdens dit evenement, dat er een ticket benodigd is om het evenement binnen te komen.
Als klap op de vuurpijl zullen wij ook nog eens een prijs weggeven bij de Cosplay Contest! Wat de prijs is horen jullie later nog! Hou onze Instagram Feed in de gaten!

We zijn ontzettend enthousiast en we kunnen niet wachten tot het zover is! Zien we jullie daar? Voor vragen over reserveringen, designs en andere onderwerpen kun je ons altijd mailen.

The13thfloor in Utrecht

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom

Veelgestelde vragen

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.