Professionele Tattoo Shop in Utrecht - Ontvang betaalbare tattoos van topkwaliteit

Op zoek naar een professionele tattoo shop in Utrecht? Bij ons vind je ervaren en getalenteerde tattoo artiesten die kwaliteitstatoeages bieden tegen betaalbare prijzen. Onze hygiënische en moderne studio creëert een ontspannen sfeer waarin je je op je gemak voelt. Bekijk onze veelgestelde vragen en neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën om te zetten in een prachtige en blijvende tatoeage.

Onze tattoo shop is gevestigd in het hart van Utrecht en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. We hebben een ruim assortiment aan tattoo ontwerpen om uit te kiezen, of je kunt je eigen ontwerp meenemen. Onze tattoo artiesten zijn gespecialiseerd in verschillende stijlen, waaronder traditionele tattoos, realistische tattoos, minimalistische tattoos, en nog veel meer. We gebruiken alleen de beste kwaliteit inkt en materialen om ervoor te zorgen dat jouw tattoo er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook lang meegaat.

Onze tattoo shop


Onze tattoo shop in Utrecht is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. We hebben een modern ingerichte studio waarin we volgens de hoogste hygiënestandaarden werken. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen in onze shop en we hebben dan ook ons best gedaan om een comfortabele en ontspannen sfeer te creëren. Onze tattoo artiesten zijn allemaal ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in verschillende stijlen, van traditionele tattoos tot realistische tattoos en minimalistische tattoos. We gebruiken alleen de beste kwaliteit inkt en materialen om ervoor te zorgen dat jouw tattoo er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook lang meegaat.

Is het veilig om een tattoo te krijgen?

Ja, het is veilig om een tattoo te krijgen bij onze shop in Utrecht. We volgen strikte hygiënevoorschriften en gebruiken alleen steriele naalden en materialen. We zorgen ervoor dat alles goed schoongemaakt en gedesinfecteerd is voor elk nieuw gebruik.

Hoeveel kost een tattoo?


De prijs van een tattoo varieert afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het ontwerp. We bieden echter betaalbare tarieven en we zullen je altijd van tevoren een prijsopgave geven voordat we beginnen met tatoeëren. We vinden het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn en we rekenen dan ook geen extra kosten achteraf.

Moet ik een afspraak maken om een tattoo te krijgen?


Ja, we raden aan om van tevoren een afspraak te maken om ervoor te zorgen dat we genoeg tijd hebben om jouw tattoo te bespreken en te plannen. Dit geeft ons ook de kans om jouw ideeën te bespreken en om eventuele vragen te beantwoorden. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen bij het maken van afspraken en we zullen ons best doen om jouw wensen en behoeften te begrijpen en hierop in te spelen.

Kan ik mijn eigen ontwerp meenemen?


Ja, we staan open voor het gebruik van jouw eigen ontwerp en zullen je helpen om het ontwerp indien nodig aan te passen. Als je nog geen ontwerp hebt, dan kunnen we je helpen bij het ontwerpen van een unieke tatoeage die helemaal past bij jouw stijl en persoonlijkheid. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun tattoo en we zullen dan ook ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat het ontwerp precies is wat je voor ogen had.

Doet het pijn om een tattoo te krijgen?


Het krijgen van een tattoo kan ongemakkelijk zijn, maar we zorgen ervoor dat je zo comfortabel mogelijk bent tijdens het proces. We begrijpen dat iedereen anders is en we zullen ons best doen om de pijn te minimaliseren. Als je bang bent voor pijn, dan kunnen we verdovende crème aanbrengen om eventuele pijn te verminderen. We raden echter aan om niet te veel te focussen op de pijn, maar om te genieten van het proces en het eindresultaat.

Onze werkwijze


Bij onze tattoo shop in Utrecht staat de klant centraal. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en dat ze tevreden zijn met het resultaat. Daarom beginnen we altijd met een intakegesprek waarin we jouw wensen en ideeën bespreken. We zullen samen met jou kijken naar de grootte en de plaatsing van de tattoo en we zullen je adviseren over de stijl en het ontwerp. We willen graag dat je je op je gemak voelt bij ons en we zullen je daarom stap voor stap begeleiden tijdens het proces.

Onze tarieven


Bij onze tattoo shop in Utrecht bieden we betaalbare tarieven. De prijs van een tattoo varieert afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het ontwerp. We zullen je altijd van tevoren een prijsopgave geven voordat we beginnen met tatoeëren, zodat je weet waar je aan toe bent. We rekenen geen extra kosten achteraf en we vinden het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn.

Onze aftercare


Na het krijgen van een tattoo is het belangrijk om goed voor de tattoo te zorgen. We geven je daarom graag advies over hoe je jouw tattoo het beste kunt verzorgen. Dit omvat onder andere het wassen en hydrateren van de tattoo en het vermijden van direct zonlicht en zwembaden gedurende de eerste paar weken na het krijgen van de tattoo. We vinden het belangrijk dat jouw tattoo er op de lange termijn goed uitziet en we zullen er alles aan doen om jou te helpen bij het onderhouden van jouw tatoeage.

Conclusie:

Als je op zoek bent naar een professionele en ervaren tattoo shop in Utrecht, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden kwaliteitstatoeages tegen betaalbare prijzen, uitgevoerd door ervaren en getalenteerde tattoo artiesten. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over onze diensten en tarieven. We kijken ernaar uit om jouw ideeën om te zetten in een prachtige en blijvende tatoeage.

Hoe lang duurt het voordat mijn tattoo is genezen?


Het genezingsproces van een tattoo kan variëren afhankelijk van de grootte en de plaatsing van de tattoo. Over het algemeen duurt het ongeveer 2-3 weken voordat de tattoo volledig genezen is. We zullen je graag adviseren over hoe je jouw tattoo het beste kunt verzorgen om het genezingsproces te versnellen.

Is het mogelijk om een tattoo te laten bijwerken?


Ja, het is mogelijk om een tattoo bij te werken. We zullen echter eerst moeten beoordelen of de tattoo geschikt is om bij te werken en hoeveel het bijwerken zal kosten. We zullen je altijd van tevoren een prijsopgave geven voordat we beginnen met het bijwerken van de tattoo.

Is het mogelijk om een tatoeage te krijgen als ik zwanger ben?


We raden zwangere vrouwen af om een tattoo te krijgen. Tijdens de zwangerschap is het immuunsysteem verzwakt en bestaat er een risico op infectie of complicaties tijdens het genezingsproces. We raden aan om te wachten tot na de bevalling voordat je een tattoo laat zetten.

Kan ik sporten na het krijgen van een tattoo?


Het is beter om de eerste paar dagen na het krijgen van een tattoo geen intensieve activiteiten uit te voeren, omdat dit het genezingsproces kan vertragen of complicaties kan veroorzaken. We raden aan om minstens 24 uur te wachten voordat je weer gaat sporten of andere intensieve activiteiten uitvoert.

Moet ik een speciale kleding dragen als ik een tattoo laat zetten?


Het is aan te raden om comfortabele en luchtige kleding te dragen zodat je je op je gemak voelt tijdens het tatoeëren. Als je een tattoo op een plek laat zetten die bedekt is, zoals op je rug of borst, dan raden we aan om losse kleding te dragen zodat de tattoo niet schuurt.

Hoe lang duurt het voordat ik weer kan douchen na het krijgen van een tattoo?


Het is belangrijk om de tattoo droog te houden gedurende de eerste 24 uur na het krijgen van de tattoo. Na deze periode kun je voorzichtig douchen en de tattoo voorzichtig wassen met milde zeep en warm water. We raden aan om geen heet water of stoom te gebruiken en om de tattoo niet te schrobben. Dep de tattoo voorzichtig droog met een schone handdoek nadat je klaar bent met douchen.

Zijn er risico's verbonden aan het krijgen van een tattoo?


Er zijn enkele risico's verbonden aan het krijgen van een tattoo, zoals infectie of allergische reacties op de inkt. We nemen echter alle nodige voorzorgsmaatregelen om deze risico's te minimaliseren. We zullen je ook adviseren over hoe je jouw tattoo het beste kunt verzorgen om het risico op complicaties te verminderen.

Kan ik een tattoo laten zetten als ik medicijnen gebruik?


Als je medicijnen gebruikt, is het belangrijk om ons hiervan op de hoogte te stellen voordat we beginnen met tatoeëren. Sommige medicijnen kunnen het genezingsproces beïnvloeden en het risico op complicaties vergroten. We zullen je adviseren over hoe je het beste kunt omgaan met jouw medicijnen tijdens het genezingsproces.

Is het mogelijk om een kleine tattoo te krijgen?


Ja, het is mogelijk om een kleine tattoo te krijgen. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun tattoo, ongeacht de grootte. We kunnen je adviseren over hoe je het beste kunt omgaan met de grootte en de plaatsing van de tattoo om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

The13thfloor in Utrecht

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom

Veelgestelde vragen

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.