Bij the 13th Floor Tattoostudio werken wij volgens de regels van de GGD, dit zijn Hygiëmne NEN-EN normen die gelden in de Europese Unie. 

Dit betekent dat wij altijd hygiënisch en schoon werken. Tijdens het tatoeëren zorgen wij dat de ruimte waar getatoeëerd wordt compleet voorbereid is. Alles is gedesinfecteerd en beschermd met folie. De naalden die wij gebruiken worden maar een keer gebruikt, waarna ze veilig weggegooid worden. 

De inkten die wij gebruiken zijn REACH goedgekeurd. In 2023 zijn er veel oude inkten uit de verkoop gehaald omdat hier mogelijk schadelijke stoffen inzitten. Deze inkten gebruiken wij natuurlijk niet. Wij kijken zorgvuldig naar de inkten die wij gebruiken die goedgekeurd zijn. Wil je graag vegan inkt gebruiken? Geef dat dan van tevoren aan, wij hebben vegan inkt in huis. 

In onze studio zetten wij geen piercings. 

Voor onze diensten hebben wij een starttarief. Het starttarief is 70 euro. Voor grotere projecten werken wij met een uurprijs. Deze wordt besproken met het consult! 

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom