The 13th Floor Tattoostudio bevindt zich op de Burgemeester Reigerstraat 2, te Utrecht.

Het pand is op verschillende manieren te bereiken. Bereid uw reis altijd goed voor indien er werkzaamheden zijn. Raadpleeg 9292.nl of ANWB voor een fijne reis.

Openbaar vervoer:

  • Vanaf Utrecht Centraal
  • Bus 8 richting Wilhelminapark (Perron D2), uitstappen op bushalte Maliebaan. Vanaf hier is het ongeveer 2 minuten lopen.
  • Bus 4 richting Voordorp (Perron D2), uitstappen op bushalte Stadsschouwburg. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen.
  • Bus 50 richting Driebergen-Zeist of Doorn (Perron C4), uitstappen op bushalte Stadsschouwburg. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen.
  • Bus 73 of 74 richting Zeist Centrum (Perron C4), uitstappen op bushalte Stadsschouwburg. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen.
  • Bus 77 richting Bilthoven (Perron D2), uitstappen op bushalte Stadsschouwburg. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen.

Met de auto:

Van af het noorden en oosten rijdt u Utrecht binnen vanaf de snelweg op de Biltse Rading, u slaat dan linksaf op de rotonde op de Sartreweg. Deze rijdt u door tot de volgende rotonde ‘De Berekuil’. Hier neemt u de eerste afslag naar rechts (u rijdt dan langs een begraafplaats aan de linkerhand) (let op: de eerste afslag is een busbaan.) U rijdt nu de Biltstraat op waar u direct linksaf kunt slaan naar de Museumlaan. Als u deze straat uitrijdt, het spoor over rijdt en met de rotonde de derde afslag links neemt, rijdt u de Maliebaan op richting de gewenste parkeergelegenheid.

Vanaf het zuiden en westen rijdt u Utrecht binnen via de Waterlinieweg. U kunt dan op de rotonde ‘De Berekuil’ de derde afslag naar links nemen (u rijdt dan langs een begraafplaats aan de linkerhand) (let op: de eerste afslag naar links is een busbaan.) u rijdt nu de Biltstraat op waar u direct linksaf kunt slaan naar de Museumlaan. Als u deze straat uitrijdt, het spoor over rijdt en met de rotonde de derde afslag links neemt rijdt u de Maliebaan op richting de gewenste parkeergelegenheid.

Parkeren:

  • Vicky’s Parkeren Chambery Capital (4 euro per uur) op Maliebaan 48 b, 1069 CV, Utrecht. Hierna is het nog 3 minuten lopen naar het pand. Vanaf de Maliebaan links naar de Burgemeester Reigerstraat 2, het pand is dan aan de linkerhand.  
  • Parkeergarage Kruisstraat (3,98 per uur) op Kruisstraat 2 3581 GK, Utrecht. Hierna is het nog 7 minuten lopen naar het pand. Op de Kruisstraat slaat u linksaf op de Van Lidth de Jeudestraat. Deze loopt u uit tot u rechts de Mulderstraat op loopt. Hierna kunt u gelijk links de Nachtegaalstraat uitlopen, de Burgemeester Reigerstraat begint direct na de kruising van de Maliebaan. Het pand bevindt zich aan de linkerkant.
  • Parkeerstrook op Maliebaan 98, 3581 CZ, Utrecht. Kunt u betaald parkeren. Houdt er rekening mee dat dit een drukke omgeving is en dat er een kans is dat er geen parkeerplekken meer vrij zijn. Vanaf hier is het 7 minuten lopen naar de Burgemeester Reigerstraat.


U kunt altijd de website https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/parkeren/parkeren-bezoeker/parkeerplattegrond/ raadplegen voor actuele tijden en prijzen.

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom