Every Thursday tiny Thursday deal. For more information contact the shop!

Onderam tattoo

Een onderarm tattoo is een geweldige manier om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Deze tattoos zijn zichtbaar en gemakkelijk te laten zien.

The13thfloor in Utrecht

Een onderarm tattoo is een geweldige manier om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Deze tattoos zijn zichtbaar en gemakkelijk te laten zien, wat betekent dat je ze kunt delen met vrienden, familie en zelfs vreemden. Maar voordat je de stap zet om een onderarm tattoo te nemen, is het belangrijk om goed na te denken over wat je wilt laten zetten en om je goed te laten informeren over het proces.

Het ontwerp van je tattoo

Ten eerste is het belangrijk om een ontwerp te kiezen dat bij je past. Dit kan iets persoonlijks zijn, zoals een tekst of symbool dat betekenis voor je heeft, of iets esthetisch, zoals een mooie bloem of een abstract patroon. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe groot je tattoo wilt hebben. Onderarm tattoos kunnen variëren in grootte van klein en subtiel tot groot en opvallend. Bedenk wel dat hoe groter de tattoo, hoe langer het duurt om deze te laten zetten en hoe pijnlijker het kan zijn.

Zodra je een ontwerp hebt gekozen, is het tijd om een tattoo shop te vinden die je vertrouwt. Zoek online naar recensies en vraag aan vrienden of ze aanbevelingen hebben. Maak een afspraak met een tattoo artist om je ontwerp te bespreken en om te bepalen hoe groot en waar op je onderarm de tattoo moet komen. Het is ook belangrijk om te vragen naar de hygiënepraktijken van de tattoo shop en om te vragen of ze gebruik maken van verse naalden en andere hygiënische maatregelen

Voordat je de tattoo laat zetten, is het belangrijk om te overwegen hoe het zal worden gezien door anderen, vooral als je van plan bent om het te laten zien op je werk of bij andere professionele gelegenheden. Sommige bedrijven hebben beleid omtrent visuele piercings en tattoos, dus het is belangrijk om dit te controleren voordat je een tattoo laat zetten.

Het laten zetten van een onderarm tattoo kan pijnlijk zijn, vooral als het een grotere tattoo is. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen anders is en dat sommige mensen meer pijn voelen dan anderen

No items found.

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom

Veelgestelde vragen

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.