Een sleeve tattoo is een tattoo die de hele of bijna de hele arm bedekt. Het is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een opvallende en indrukwekkende tattoo. Sleeve tattoos zijn vaak gemaakt met een bepaald thema in gedachten, zoals een specifieke cultuur of stijl, en worden vaak gezien als een manier om een verhaal te vertellen.

Er zijn een paar dingen waar je aan moet denken voordat je een sleeve tattoo laat zetten. Ten eerste is het belangrijk om te overwegen hoe groot en omvangrijk de tattoo precies moet zijn. Een sleeve tattoo kan bijvoorbeeld alleen de onderarm bedekken, of het kan de hele arm van de pols tot aan de schouder bestrijken. Het is ook belangrijk om na te denken over het ontwerp van de tattoo en hoe dit het beste over de hele arm kan worden uitgebreid.

Een ander belangrijk punt om te overwegen is de pijn die gepaard gaat met het laten zetten van een sleeve tattoo. Aangezien het een grote tattoo is, zal het waarschijnlijk enige tijd duren om deze te laten zetten en zal het ook pijnlijker zijn dan kleinere tattoos. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je fysiek en mentaal voorbereid bent op de pijn die gepaard gaat met het laten zetten van een sleeve tattoo.

Vergeet ook niet om de kosten van een sleeve tattoo in overweging te nemen. Aangezien het een grote tattoo is, zal deze waarschijnlijk duurder zijn dan kleinere tattoos. Het is daarom belangrijk om na te denken over hoeveel je bereid bent te betalen voor de tattoo en om te zoeken naar een tattoo-artiest die binnen je budget past.

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat een sleeve tattoo voor altijd op je arm zal blijven, dus het is belangrijk om er zeker van te zijn dat dit is wat je echt wilt voordat je de stap maakt om het laten zetten. Als je twijfelt, overweeg dan om eerst een kleinere tattoo te laten zetten om te zien hoe je het bevalt om een tattoo te hebben en hoe je ermee omgaat voordat je een grote tattoo laat zetten.

Veelgestelde vragen

Doet het zetten van tatoeage pijn?

Welke zalf kan ik het beste gebruiken tijdens het genezingsproces?

Wat zijn de regels voor het nabewerking van mijn tatoeage?

Wat als ik niet kan komen naar de afspraak?

Wanneer mag ik alles weer doen?

Contactformulier

Bedankt voor het versturen, wij proberen binnen 24 uur te reageren.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Openingstijden

Maandag (alleen op afspraak)

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag zijn walk-ins welkom.