Every Thursday tiny Thursday deal. For more information contact the shop!

Tattooshop in Utrecht

Als je op zoek bent naar een tattoo in de stad Utrecht, zijn er verschillende opties om te overwegen.

The13thfloor in Utrecht

Als je op zoek bent naar een tattoo in de stad Utrecht, zijn er verschillende opties om te overwegen. Hier zijn enkele tips om in overweging te nemen:

Zoek naar professionele tattoo shops of artiesten: Het is belangrijk om te kiezen voor een professionele tattoo artiest of shop om ervoor te zorgen dat je tattoo van hoge kwaliteit is en dat de hygiëne op orde is. Zoek online naar verschillende opties en lees reviews om een goed beeld te krijgen van de verschillende shops en artiesten.

Bespreek je wensen met de tattoo artiest: Voordat je een tattoo laat zetten, is het belangrijk om duidelijk te communiceren wat je wilt. Maak duidelijke afspraken over de grootte, het ontwerp en de plaats van de tattoo.

Overweeg het ontwerp en de plaats van de tattoo: Bedenk goed wat voor soort tattoo je wilt en waar je de tattoo wilt laten zetten. Sommige plaatsen op het lichaam zijn pijnlijker om te laten tatoeëren dan andere, dus houd hier rekening mee als je het ontwerp en de plaats bepaalt.

Maak een afspraak: Als je eenmaal hebt besloten wat voor soort tattoo je wilt en bij welke artiest, maak dan een afspraak om de tattoo te laten zetten. Dit kan soms enkele weken duren, dus plan op tijd.

Neem goede verzorging van je tattoo: Na het laten zetten van de tattoo is het belangrijk om goed voor je tattoo te zorgen om infecties te voorkomen en om ervoor te zorgen dat de tattoo goed geneest. Volg de instructies van de tattoo artiest op voor de verzorging van je tattoo.

Ik hoop dat deze tips je helpen bij het nemen van een tattoo in Utrecht. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om nog een vraag te stellen.

No items found.

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom

Veelgestelde vragen

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.