Every Thursday tiny Thursday deal. For more information contact the shop!

Verschillende tattoo stijlen in Utrecht

Er zijn talloze verschillende tattoo stijlen die artiesten gebruiken om tattoos te maken, en het kan soms moeilijk zijn om te beslissen welke stijl het beste bij jou past.

The13thfloor in Utrecht

Er zijn talloze verschillende tattoo stijlen die artiesten gebruiken om tattoos te maken, en het kan soms moeilijk zijn om te beslissen welke stijl het beste bij jou past. Als je overweegt om een tattoo te laten zetten, is het belangrijk om te weten wat de verschillende stijlen zijn en wat ze betekenen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Hier zijn enkele populaire tattoo stijlen om te overwegen:

  • Old school: Old school tattoo's zijn geïnspireerd op de tattoo's uit de jaren 30 tot en met 50 van de vorige eeuw. Ze zijn herkenbaar aan hun dikke, zwarte lijnen en eenvoudige, vaak symbolische afbeeldingen in felle kleuren.
  • Fineline: Fineline tattoo's zijn gemaakt met dunne, fijne lijnen, wat resulteert in een subtiele en elegante uitstraling. Ze zijn vaak kleiner en subtieler dan andere tattoo's en zijn populair voor ontwerpen zoals bloemen, vogels en symbolen.
  • Neotraditioneel: Neotraditioneel tattoo's zijn een moderne twist op traditionele tattoo's en zijn herkenbaar aan hun heldere, vloeiende lijnen en felle kleuren. Ze zijn vaak geïnspireerd op mythologie, folklore en dieren.
  • Japanse irezumi: Japanse irezumi tattoo's, ook wel "Japanse tattoo's" genoemd, zijn geïnspireerd op de traditionele Japanse tattoo kunst. Ze zijn herkenbaar aan hun gedetailleerde en symbolische afbeeldingen, zoals draken, kraaien, tijgers en bloemen.
  • Blackwork: Blackwork tattoo's zijn gemaakt met alleen zwarte inkt en zijn vaak minimalistisch en geometrisch van ontwerp. Ze zijn populair voor ontwerpen zoals lijnen, vlakken en patronen.
  • Watercolor: Watercolor tattoo's zijn geïnspireerd op de stijl van waterverf schilderijen en zijn herkenbaar aan hun vloeiende, vaak abstracte ontwerpen met heldere kleuren.
  • Graffiti: Graffiti tattoo's zijn geïnspireerd op de stijl van graffiti kunst en zijn herkenbaar aan hun dikke, onregelmatige lijnen en felle kleuren. Ze zijn vaak groter en opvallender dan andere tattoo's.
No items found.

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom

Veelgestelde vragen

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.