Verschillende tattoo stijlen in Utrecht

Er zijn talloze verschillende tattoo stijlen die artiesten gebruiken om tattoos te maken, en het kan soms moeilijk zijn om te beslissen welke stijl het beste bij jou past. Als je overweegt om een tattoo te laten zetten, is het belangrijk om te weten wat de verschillende stijlen zijn en wat ze betekenen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Hier zijn enkele populaire tattoo stijlen om te overwegen:

  • Old school: Old school tattoo's zijn geïnspireerd op de tattoo's uit de jaren 30 tot en met 50 van de vorige eeuw. Ze zijn herkenbaar aan hun dikke, zwarte lijnen en eenvoudige, vaak symbolische afbeeldingen in felle kleuren.
  • Fineline: Fineline tattoo's zijn gemaakt met dunne, fijne lijnen, wat resulteert in een subtiele en elegante uitstraling. Ze zijn vaak kleiner en subtieler dan andere tattoo's en zijn populair voor ontwerpen zoals bloemen, vogels en symbolen.
  • Neotraditioneel: Neotraditioneel tattoo's zijn een moderne twist op traditionele tattoo's en zijn herkenbaar aan hun heldere, vloeiende lijnen en felle kleuren. Ze zijn vaak geïnspireerd op mythologie, folklore en dieren.
  • Japanse irezumi: Japanse irezumi tattoo's, ook wel "Japanse tattoo's" genoemd, zijn geïnspireerd op de traditionele Japanse tattoo kunst. Ze zijn herkenbaar aan hun gedetailleerde en symbolische afbeeldingen, zoals draken, kraaien, tijgers en bloemen.
  • Blackwork: Blackwork tattoo's zijn gemaakt met alleen zwarte inkt en zijn vaak minimalistisch en geometrisch van ontwerp. Ze zijn populair voor ontwerpen zoals lijnen, vlakken en patronen.
  • Watercolor: Watercolor tattoo's zijn geïnspireerd op de stijl van waterverf schilderijen en zijn herkenbaar aan hun vloeiende, vaak abstracte ontwerpen met heldere kleuren.
  • Graffiti: Graffiti tattoo's zijn geïnspireerd op de stijl van graffiti kunst en zijn herkenbaar aan hun dikke, onregelmatige lijnen en felle kleuren. Ze zijn vaak groter en opvallender dan andere tattoo's.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is een tattoo?

Hoe gaan jullie te werk?

Doet het zetten van een tatoeage veel pijn?

Hoe vaak moet ik mijn tatoeage schoonmaken?

Ik gebruik medicatie, mag ik dan een tatoeage zetten?

Contactformulier

Bedankt voor het versturen, wij proberen binnen 24 uur te reageren.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Openingstijden

Maandag (alleen op afspraak)

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag

11:00 - 18:30

Dinsdag tot en met zaterdag zijn walk-ins welkom.