Tattooshop utrecht

Ben je op zoek naar een hoogwaardige tattooshop in Utrecht om je volgende tatoeage-avontuur te beginnen? Zoek niet verder! Bij onze tattooshop in Utrecht combineren we vakmanschap, creativiteit en een uitstekende klantenservice om unieke en prachtige kunstwerken te creëren die je voor altijd zult koesteren.

Ben je op zoek naar een hoogwaardige tattooshop in Utrecht om je volgende tatoeage-avontuur te beginnen? Zoek niet verder! Bij onze tattooshop in Utrecht combineren we vakmanschap, creativiteit en een uitstekende klantenservice om unieke en prachtige kunstwerken te creëren die je voor altijd zult koesteren.

Waarom kiezen voor onze Tattooshop in Utrecht?

  1. Professioneel Team van Artiesten: Ons team van getalenteerde tattoo-artiesten in Utrecht bestaat uit ervaren professionals met een passie voor hun vak. Ze zijn bedreven in verschillende tattoo-stijlen, van traditioneel en realistisch tot minimalistisch en waterverf. Of je nu een uniek ontwerp wilt of inspiratie zoekt, onze artiesten staan klaar om je visie werkelijkheid te laten worden.
  2. Hygiëne en Veiligheid: Bij onze tattooshop in Utrecht hanteren we strikte hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. We werken volgens de hoogste normen voor sterilisatie en desinfectie om ervoor te zorgen dat elke tattoo-sessie veilig en hygiënisch is. Je kunt met een gerust hart genieten van de kunst zonder je zorgen te maken over je gezondheid.
  3. Persoonlijke Aandacht: We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding gedurende het hele proces, van het bespreken van je ideeën en ontwerpen tot de nazorg na het zetten van de tattoo. We luisteren naar jouw wensen en streven ernaar om een tattoo te creëren die perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid.
  4. Kwaliteit en Duurzaamheid: We werken alleen met hoogwaardige materialen en inkten van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat je tattoo er niet alleen direct na het zetten geweldig uitziet, maar ook jarenlang mooi blijft. We streven naar duurzaamheid en artistieke perfectie, zodat je met trots je tattoo kunt laten zien aan de wereld.

Vind Onze Tattooshop in Utrecht

Onze tattooshop bevindt zich op een gunstige locatie in het bruisende hart van Utrecht. Of je nu in de stad woont of op bezoek bent, je kunt gemakkelijk bij ons komen. Ons vriendelijke en professionele team verwelkomt je graag en helpt je bij het realiseren van je tattoodromen.

Maak Vandaag Nog een Afspraak

Ben je klaar om een uniek kunstwerk op je huid te laten vereeuwigen? Maak vandaag nog een afspraak bij onze tattooshop in Utrecht en laat onze getalenteerde artiesten je verbluffende tattoo-ervaring bezorgen. Ontdek de kracht van creativiteit en zelfexpressie met een tatoeage die speciaal voor jou is ontworpen. Contacteer ons nu en begin aan een uniek avontuur bij de beste tattooshop in Utrecht!

Over The 13th Floor

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. The 13th Floor is een tattoostudio waar jouw ideeën en fantasieën voor tatoeages waar gemaakt kunnen worden. Met een team van verschillende artiesten die gezamenlijk 25 jaar ervaring hebben, kun je met elke stijl, ongeacht de grootte van het project, terecht bij een artiest die zich specialiseert in wat jij vereeuwigd wilt hebben op je lichaam. Wij worden enthousiast van al jouw ideeën, van bijvoorbeeld het zetten van een kleine tekst of symbool, tot een volledige bodysuit of sleeve. Onze houden zich voornamelijk bezig met duistere tatoeages, maar laat je daardoor niet afschrikken! Wij nemen alle soorten projecten aan, en van alle projecten worden wij enthousiast.

We verwelkomen je graag in onze authentieke studio waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen. De studio is een fijne ruimte waar je jezelf mag zijn. Onze artiesten nemen graag de tijd om je te leren kennen tijdens een vrijblijvende consultatie. Bij een consultatie kun je al jouw ideeën bespreken en kunnen al je vragen beantwoord worden. Als je met ons de samenwerking aan wilt gaan, kunnen we gelijk een afspraak inplannen. Wij bespreken graag ook het ontwerp met je, een week voor de afspraak, zodat je de tijd hebt om je ontwerp te laten bezinken en om eventuele aanpassingen door te geven. 

Zien we je binnenkort bij ons in de studio? We kijken uit naar je komst! Je kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website, via de telefoon of op onze sociale media kanalen.

The13thfloor in Utrecht

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom