Every Thursday tiny Thursday deal. For more information contact the shop!

Old school tattoo's

"Old school" tattoo's zijn een stijl van tattoo's die geïnspireerd zijn op de tattoo's uit de jaren 30 tot en met 50 van de vorige eeuw.

The13thfloor in Utrecht

"Old school" tattoo's zijn een stijl van tattoo's die geïnspireerd zijn op de tattoo's uit de jaren 30 tot en met 50 van de vorige eeuw. Ze zijn herkenbaar aan hun kenmerkende stijl, met dikke, zwarte lijnen en eenvoudige, vaak symbolische afbeeldingen in felle kleuren. Als je overweegt om een old school tattoo te nemen, zijn hier een paar dingen om in overweging te nemen:

Bepaal je ontwerp: Old school tattoo's zijn vaak eenvoudig en symbolisch, dus bedenk goed wat voor soort tattoo je wilt. Populaire old school tattoo's zijn bijvoorbeeld ankers, harten, rozen en pin-up girls.

Kies een ervaren tattoo artiest: Old school tattoo's vereisen vaak specifieke vaardigheden van de tattoo artiest, dus het is belangrijk om te kiezen voor iemand die ervaren is in het zetten van deze stijl van tattoo's. Zoek online naar tattoo artiesten of shops die gespecialiseerd zijn in old school tattoo's en lees reviews om een goed beeld te krijgen van hun werk.

Bedenk de plaats van de tattoo: Old school tattoo's zijn vaak groter en opvallender dan andere tattoo's, dus het is belangrijk om na te denken over de plaats van de tattoo. Bedenk of je de tattoo op een zichtbare plek wilt laten zetten, zoals je arm of benen, of dat je liever een subtielere plek kiest, zoals je rug of heupen.

Maak duidelijke afspraken met de tattoo artiest: Voordat je de tattoo laat zetten, is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken met de tattoo artiest over de grootte, het ontwerp en de plaats van de tattoo. Zoek samen naar inspiratie en bespreek hoe je wilt dat de tattoo eruit komt te zien.

Neem goede verzorging van je tattoo: Na het laten zetten van een tattoo is het belangrijk om goed voor je tattoo te zorgen om infecties te voorkomen en om ervoor te zorgen dat de tattoo goed geneest. Volg de instructies van de tattoo artiest op voor de verzorging van je tattoo.

Als je goed voorbereid bent en de juiste tattoo artiest kiest, kan het nemen van een old school tattoo een leuke en bevredigende ervaring zijn. Zorg ervoor dat je goed nadenkt over wat voor soort tattoo je wilt en neem de tijd om te kiezen voor de juiste artiest om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

No items found.

Tattoo formulier

Wat leuk dat je een afspraak bij ons wilt maken! Wij zijn al erg enthousiast om te horen over jouw ideeën.

Algemene informatie

Tattoo informatie

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur reactie te geven.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze artiesten staan voor je klaar

Contactinformatie

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag zijn er walk-ins welkom

Veelgestelde vragen

The 13th Floor is een tattooshop gelegen in het centrum van Utrecht. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in unieke tatoeages in elke stijl en formaat.